20.11.15 - BARCELONA • Barcelonès

Les biblioteques municipals conviden a un viatge teatral per la poesia catalana

Viernes, 20 de Noviembre de 2015

Fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i la Fundació Romea, la Xarxa de Biblioteques Municipals convida els seus usuaris a assistir gratuïtament a la representació de l'obra "Amb ales a la veu".

Es tracta d'un recital poètic que tindrà lloc dilluns vinent, 23 de novembre, a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat, i el 14 de desembre al Centre Cultural de Granollers. Totes dues sessions tindran lloc a les 20h i, per assistir-hi, cal demanar informació a qualsevol biblioteca de la demarcació.
 
A "Amb ales a la veu", espectacle dirigit per Carles Canut, dos actors (Mingo Ràfols i Pep Ribas), dues actrius (Carme Sansa i Victòria Pagès) i un cantant (Miquel Pujadó) conviden a fer un viatge per la història de la poesia catalana, tot oferint versions dites i cantades de poemes d'autors tan diversos com Guillem de Berguedà, Ausiàs March, Joan Maragall, Josep Carner, Maria Antònia Salvà, Josep Maria de Sagarra, Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu, J.V. Foix, Maria Mercè Marçal, Joan Margarit... Tot plegat, acompanyat de comentaris i anècdotes sobre els poemes i els seus autors.