26.11.15 - CALELLA • Maresme

L’IRONMAN 2016 que se celebrarà a Calella el mes d’octubre ja ha exhaurit les 2.700 inscripcions permeses.

Jueves, 26 de Noviembre de 2015

Que estiguin completades les inscripcions 10 mesos abans de la prova, situa a Calella com una de les ciutats de referència pels triatletes de tot el món.


Fotografia de triatletes a Calella.
És la primera vegada en la història de les triatlons que 10 mesos abans de la prova esportiva s’esgoten el total de les 2.700 inscripcions permeses per l’esdeveniment, fet que situa a Calella com una ciutat de referència a nivell internacional del món de l’Ironman.
Aquest fet tan inusual és gràcies a una molt bona organització reconeguda pels responsables internacionals d’IRONMAN i que tant els triatletes com les seves famílies valoren molt positivament altres aspectes com la col·laboració, l’acollida, totes les facilitats i els serveis que posa a la seva disposició, tant l’Ajuntament de Calella, com tots els empresaris i els veïns i veïnes de municipi. El sentir-se com a casa, els serveis, el clima i la ubicació estratègica de la ciutat són els principals aspectes que han portat a Calella a situar-se en el mapa mundial de l’Ironman.    
 
El passat 4 d’octubre es va celebrar, a Calella, l’Ironman Barcelona 2015 amb un rècord de participació a l’Ironman Barcelona de 2.700 triatletes inscrits, dels quals el 90% eren internacionals, fet  que va situar a Calella i al territori a l’aparador internacional.