30.11.15 - SANT ANTONI DE CALONGE • Baix Empordà

L'Ajuntament de Sant Antoni de Calonge instal·la xarxes a la platja per evitar que la sorra pugi al passeig

Lunes, 30 de Noviembre de 2015

Es tracta de 5 fileres de xarxes en el tram de platja situat entre la plaça de Catalunya i la desembocadura de la riera de Calonge.


Fotografia de les xarxes instal·lades a Sant Antoni.
Des de la setmana passada les persones que passen pel passeig de Sant Antoni trobaran una instal·lació curiosa a la platja. Es tracta de 5 fileres de xarxes en el tram de platja situat entre la plaça de Catalunya i la desembocadura de la riera de Calonge. La Brigada Municipal ha instal·lat aquestes xarxes, en coordinació amb l'Àrea d'Eficiència Energètica i Medi Ambient per retenir la sorra i evitar que pugi a dalt del passeig.

Aquest és el principal objectiu d'aquesta instal·lació, que ha de servir per retenir la sorra que amb el vent i els temporals acabava pujant a aquest tram de passeig. Aquestes fileres de xarxes faran de barrera a la sorra, creant diverses dunes que la retindran. La instal·lació estarà col·locada a la platja des d'ara i fins aproximadament al mes de març, quan la sorra acumulada en aquest punt es repartirà i es deixarà la platja a punt pel seu us.