2.12.15 - L'ALDEA • Baix Ebre

Els Alcaldes de la N-340 paralitzaran el divendres 11 de desembre a les 15.00 h  la carretera amb 8 talls simultanis

Miércoles, 02 de Diciembre de 2015

Els Alcaldes de la N-340 paralitzaran el divendres 11 de desembre a les 15.00 h  la carretera amb 8 talls simultanis a l’Ametlla, El Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta ,La Ràpita i Alcanar. El tall estarà recolzat pels transportistes de la Federació Empresarial d'Auto Transport (FEAT) a Tarragona. Amb el lema No més morts, prou peatges el territori Ebrenc es farà escoltar per lluitar amb l’únic objectiu d’aconseguir la gratuïtat de l’AP-7 amb un tall de 45 minuts de durada.

Simon Falcó Tinent Alcalde de l’ajuntament de l’Aldea : “Volem que se’ns escolti i que es doni una solució per no tindre més sinistralitat. Els Ajuntaments i la gent de les nostres terres no volem més morts. El nostre tall serà a l’alçada de l’antiga Frudelta a les 15.00 h, per  tallar els 4 carrils, donat  que el tall serà simultani a les 8 poblacions afectades pel pas de la N-340 serà una macro manifestació mai vista al nostre territori.”
 
El passat 20 de novembre els Alcaldes de la N-340 arribaven a  aquesta conclusió de realitzar  aquesta macro manifestació conjunta donat que no es senten escoltats. D’altra banda una delegació dels Alcaldes del pacte de Berà  que ja van realitzar un tall  de carretera al seu pas per l’Arboç assistiran als diferents talls d’aquest 11 de desembre per donar suport al Territori Ebrenc.