09.12.15 - BARCELONA • Barcelonès

El president Miquel Buch es reuneix amb la consellera de Governació Meritxell Borràs i amb els alcaldes dels ajuntaments denunciats per la Fiscalia de l'Audiència Nacional per donar suport a la declaració de sobirania del Parlament

Miércoles, 09 de Diciembre de 2015

La reunió tindrà lloc al Palau de la Generalitat, aquest dimecres 9 de desembre, a les 18.30 hores

Hi participaran els alcaldes de Girona, Sant Cugat del Vallès, Igualada, la Seu d’Urgell i Celrà

El president de l’ACM, Miquel Buch participarà aquest dimecres 9 de desembre al Palau de la Generalitat, a la reunió convocada per la consellera de Governació Meritxell Borràs conjuntament amb els alcaldes dels cinc ajuntaments denunciats per la Fiscalia de l’Audiència Nacional per haver aprovat mocions de suport a la resolució d’inici del procés d’independència aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 9 de novembre.
 
A banda de la consellera Borràs i el president Buch, participaran en la reunió l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; l’alcalde de Celrà, Daniel Cornellà, i l’alcalde de Girona i president de l’Associació de Municipis per la Independència, Carles Puigdemont.
 
El mitjans gràfics podran prendre imatges abans de l’inici de la reunió. Un cop finalitzada la trobada, hi haurà l’atenció als mitjans al corner de premsa de Palau. Els periodistes que no disposin d’acreditació per accedir al Palau de la Generalitat, caldrà que remetin sol·licitud amb les seves dades a l’adreça electrònica premsa.governacio@gencat.cat.