21.12.15 - CALELLA • Maresme

Gran èxit de la Nit de Tapes al Mercat Municipal de Calella

Lunes, 21 de Diciembre de 2015

Davant de l’èxit del tast gastronòmic es planteja repetir-lo  de manera regular.


Primera nit de Tapes al Mercat Municipal.
Dissabte va tenir lloc la primera Nit de Tapes al Mercat Municipal, on de les 19.00h fins les 00.30h es va poder gaudir d’una experiència gastronòmica, acompanyada de música en directe de la mà del grup set de cop. 
La Nit de Tapes, va ser organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Calella i els paradistes del mercat municipal, amb la finalitat de dinamitzar el mercat amb activitats relacionades amb el menjar. La primera Nit de Tapes va consistir en un tast gastronòmic amb productes de mercat on hi van participar cinc paradistes: Cal Xoi, La Petita Europa, Fruites i verdures David i Cristina, Fem Salat i El nou Bar del mercat;  tres establiments de Calella: El Celler d’en Pau i la Vinyet, Los Extremeños i Can Solís. També hi va participar l’Associació Amics de l’Hospital que oferien tapes a benefici de l’Associació. Tots els participants van preparar degustacions elaborades amb els productes de mercat. 
Aquesta iniciativa s’ha fet amb l’objectiu que la gent conegués els productes que ofereix el mercat d'una manera única, en un ambient festiu, solidari i proper. Davant la gran afluència de gent i l’èxit de la iniciativa es té previst repetir l’experiència de manera regular.