26.01.16 - GIRONA/SABADELL • Gironès/Vallès Occidental

Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis d'habitatge amb set afectats evacuats per inhalació de fum

Martes, 26 de Enero de 2016

A Girona ha cremat totalment un pis i han estat evacuades a l’hospital tres persones per intoxicació lleu de fum

A Sabadell ha cremat mobiliari del menjador d’un pis i han estat evacuades quatre persones per inhalació de fum lleu


Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis d’habitatge. Un d’ells ha estat al número 1 del carrer Fontajau de Girona on ha cremat totalment un pis situat a la primera planta i el fum s’ha estès per l’escala fins a la sisena planta de l’edifici. Els veïns, 38 persones en total, han estat desallotjats de l’edifici, alguns d’ells els Bombers els han evacuat amb l’ajuda de l’autoescala.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha enviat una ambulància medicalitzada i tres de bàsiques al lloc de l’incendi, ha atès sis persones amb símptomes lleus d’inhalació de fum, de les quals tres les ha evacuat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.
 
En les tasques d’extinció d’aquest incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.15 hores de la matinada, han treballat 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc l’han pogut donar per controlat a les 01.47 hores.  
 
Al lloc, també han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local fent control dels desallotjats i dels accessos a la zona.
 
D’altra banda, els Bombers també han  treballat a Sabadell en un altre incendi d’habitatge en un edifici de nou plantes que es troba al número 2 del carrer Manuel de Falla. En aquest cas, el foc ha cremat mobiliari del menjador d’un dels pisos situats a la segona planta i el fum ha afectat tot l’immoble.
 
El SEM ha evacuat, amb símptomes lleus d’inhalació de fum, quatre persones (dos adults i dos menors) a l’hospital Parc taulí de Sabadell.  
 
En aquest incendi, del que Bombers n’ha rebut l’avís a les 03.10 hores, hi han treballat 5 dotacions. Al lloc, també han actuat efectius de la Policia Local.