09.02.16 - BARCELONA • Barcelonès

L’ACM presenta la primera “Guia de xarxes socials per a càrrecs electes i ens locals”

Lunes, 08 de Febrero de 2016

Demà dimarts a partir de les 9:30h del matí l’Associació Catalana de Municipis i Comarques presentarà la primera “Guia de xarxes socials per a càrrecs electes i ens locals”.

Un manual d’ús sobre els nous canals de comunicació 2.0 per millorar la interacció dels electes locals amb la ciutadania. La presentació tindrà lloc dins la jornada ‘El món local davant el repte 2.0’.

El president de l’ACM, Miquel Buch, i el responsable de continguts digitals de la Vanguardia, Jordi Juan, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la jornada. La sessió comptarà amb la presentació de la Guia a càrrec del politòleg, Guillem López Bonafont, i amb dos tallers pràctics de nivell inicial i avançat per ajudar als càrrecs electes locals a millorar l’ús que fan de les xarxes socials.
 
La jornada finalitzarà amb una taula rodona entre polítics i periodistes. Els convidats seran Carles Banús, alcalde de Tavèrnoles, Oriol Lladó, regidor a l’Ajuntament de Badalona, Salvador Cot, director d’El Món.cat, i Aleix Clarió, community manager de l’Ajuntament de Girona. El secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, farà la cloenda a l’acte.
 
Amb aquesta jornada, l’ACM vol donar les eines necessàries als càrrecs electes i responsables de comunicació d’institucions polítiques per gestionar millorar la seva presència en les xarxes socials.
 
L’acte d’inauguració de la jornada i la presentació de la Guia estaran oberts a la premsa.