15.03.16 - SANT BOI • Baix Llobregat

"Amb tu, un barri més net", nova campanya de conscienciació sobre la neteja a Sant Boi

Martes, 15 de Marzo de 2016

L'Ajuntament ha donat el tret d'inici a una campanya de sensibilització sobre la neteja de l'espai públic.


L'alcaldessa participa amb nens i nenes de l'Esplai Eixida en una acció col·lectiva de neteja a Camps Blancs
La primera acció ha tingut aquest divendres, 11 de març, al barri de Camps Blancs. 15 nenes i nenes de l'Esplai Eixida han netejat la plaça d'Euskadi en companyia de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el regidor del barri, José Manuel González Labrador.
L'alcaldessa ha aprofitat aquesta acció col·lectiva per explicar que "la ciutat més neta no és la que més es neteja, sinó la que menys s'embruta". "Volem sensibilitzar la ciutadania", ha afegit, "perquè sigui corresponsable de l'espai públic, que és el bé comú, i ens ajudi a cuidar i mantenir més nets i acollidors els carrer s i les places del nostre entorn més proper".
La campanya "Amb tu, un barri més net" recorrerà la ciutat barri a barri seguint les passes del projecte L'Alcaldia als barris, mitjançant el qual Lluïsa Moret trasllada la seva feina durant una setmana al mes a un dels districtes de la ciutat.
Lluïsa Moret ha dit que la millora de l'espai públic en general i la neteja en particular són demandes recurrents en les seves trobades amb ciutadans i ciutadanes als barris. L'Ajuntament, ha afirmat, no renuncia a la via sancionadora, tot i que "no volem focalitzar exclusivament la nostra acció en la sanció".
El punt culminant de la campanya arribarà al setembre, quan està previst l'inici del canvi del sistema de recollida de residus a la ciutat.