14.04.16 • Baix Llobregat / Garraf

Un total de 10 centres del Baix Llobregat i el Garraf participen demà a la Trobada de corals d'educació secundària

Jueves, 14 de Abril de 2016

L’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà demà el concert, la resta se celebraran arreu del país fins el 25 de maig

Un total de 10 centres del Baix Llobregat i el Garraf participaran demà a la Trobada de corals d’educació secundària, que aplega alumnes dels centres educatius entre primer d’ESO i segon de batxillerat.

La trobada –que enguany celebra la 22ena edició- té per objectiu promoure el cant coral en els centres de secundària i alhora difondre el treball dels especialistes de música amb l’alumnat d’aquesta etapa educativa, especialment pel que respecta a la creació i la pràctica musical.
 
L’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà el concert, la resta del territori celebrarà les diferents trobades fins el 25 de maig. Entre tots els concerts hi participaran un total de 5.680 alumnes i 133 centres educatius catalans, acompanyats per 365 professors. Els centres participants demà són els següents:

 
 
Els participants de la trobada de corals cantaran el següent repertori musical:  
  • Fem camí (Autores: Andrea de Escalada i Maria Ojuel)
  • Hallellujah (Autor: Leonard Cohen)
  • People’s song(Autor: Claude-Michael Schömberg)
  • Els Segadors
  • El cant de la Trobada (Autor: Constantí Sotelo)
  • L'hora dels adéus (Cançó popular escocesa)
Totes les trobades es realitzen en auditoris i s’acompanyen amb orquestres i bandes formades per alumnes de grau professional de música dels Conservatoris. En aquest cas per l’Orquestra del Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, dirigida per Francesc Serra.