19.04.16 - LES FRANQUESES DEL VALLÈS • Vallès Oriental

Més de 130 puntaires en el 5è aniversari del Mercat de Productes de Proximitat de Les Franqueses del Vallès

Martes, 19 de Abril de 2016

El Mercat de Productes de Proximitat va tenir lloc a la Rambla de la ctra. de Ribes el dissabte 16 d’abril al matí.


Moment de germanor al Mercat de Productes de Proximitat de les Franqueses del Vallès. Foto: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Coincidint amb la celebració del Mercat de Productes de Proximitat i Artesanals, aquest dissabte passat, 16 d’abril, al matí va tenir lloc la 3a Trobada de Puntaires de les Franqueses, com un dels actes inclosos dins del programa commemoratiu del 5è aniversari del mercat. Van assistir a la trobada més de 130 puntaires, que van mostrar els seus treballs a la part alta de la Rambla de la carretera de Ribes.
Van participar-hi puntaires de les següents poblacions: Bellavista, Corró d’Avall, Granollers, Palou, Cardedeu, Canovelles, l’Ametlla del Vallès, Caldes de Montbui, Llinars, Parets, Argentona, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Riells i Viabrea.
A les 10.30h, l’organització va donar a les assistents un esmorzar a base de coca i xocolata. Durant tot el matí, la xaranga La Clown Band va animar amb la seva música la trobada.
Cap al final de l’acte, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat, i de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa M. Pruna, van repartir un detall -una bossa de galetes artesanes- a cadascuna de les puntaires, que també van participar en el sorteig d’un lot de regals.
A més, l’organització va lliurar una placa amb la silueta de l’ajuntament a Carme Riba, professora de puntes de coixí al Casal de la Gent Gran de les Franqueses, en agraïment a la seva participació en l’organització de la trobada. I també es va donar un obsequi a la puntaire més gran, Joana Cázeres, de 91 anys.