14.09.11 - CAMBRILS • BaIx Camp
El Parlament aprova l'adopció de mesures de seguretat al pas a nivell de Cambrils
Miércoles, 14 de Septiembre de 2011
Cambrils (ACN).- El Parlament ha aprovat per unanimitat l'adopció de mesures de seguretat al pas a nivell de Cambrils (Baix Camp). La proposta, presentada pel PPC i aprovada amb una esmena transaccional de CiU, insta la Generalitat a sol·licitar al Ministeri de Foment i a ADIF "l'adopció de majors mesures de seguretat al pas a nivell a l'estació de Cambrils". La diputada del PPC al Parlament, Alícia Alegret, ha mostrat la seva satisfacció per l'aprovació de la proposta ja que "el pas a nivell es troba en pèssimes condicions i compta amb poques mesures de seguretat".

Alegret ha explicat que "són molts els alumnes i les seves famílies que creuen el pas a nivell i caminen pel costat de les vies ja que és el camí per curt per anar a l'escola". La diputada del PPC ha remarcat que "l'accés que transcorre en paral·lel a la via del tren té unes mesures de seguretat pràcticament inexistents, ja que no hi ha instal·lada cap tanca ni cap altre element de protecció".

Per aquest motiu, la proposta del PPC aprovada amb una esmena transaccional de CiU també sol·licita separar les vies dels carrers pròxims per protegir als vianants. La proposta ambé insta la Generalitat a demanar al Ministeri de Foment accelerar la finalització de l'obra de desdoblament del Corredor del Mediterrani que ha d'eliminar aquest pas a nivell.