15.09.11 - BARCELONA • Barcelonès

Rajoy es mostra "absolutament a favor" d'impulsar el corredor mediterrani

Jueves, 15 de Septiembre de 2011
Barcelona (ACN).- El candidat del PP a la presidència del govern espanyol i líder de la formació, Mariano Rajoy, s'ha mostrat notablement favorable a impulsar la construcció del demandat corredor mediterrani. El popular ha remarcat que el seu partit "dóna suport" tant a la infraestructura com a la reunió que divendres celebraran els presidents de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el de Múrcia, Luís Ramón Varcárcel, amb el president català, Artur Mas, per reclamar el corredor amb més força. En aquest sentit, Rajoy no ha volgut deixar cap ombra de dubte sobre el seu posicionament i ha qualificat la infraestructura de clau i "gran prioritat per tot l'Estat".

"Jo estic absolutament a favor del corredor mediterrani". Contundent i clar, Mariano Rajoy ha donat així suport a les demanes dels governs de l'arc mediterrani que reclamen que la seva construcció sigui una realitat, no es retardi més i no es posi en dubte davant d'altres possibles infraestructures que travessin la península de nord a sud però amb un traçat diferent i més interior.

Amb tot, Rajoy només ha deixar en l'aire fins on arribarà aquest corredor si ell arriba a ser president. "Costa molts diners i veurem si pot arriba a València o a Almeria", ha explicat. A més, el líder del PP ha volgut llençar una reflexió que ha de culminar en una acció de govern amb menys obres però de major eficiència. "Probablement hem fet massa coses, massa pavellons, sales de congressos, aeroports, i fins i tot universitats, en els darrers anys, i en el futur s'han de fer poques coses però útils, que generin beneficis i no despesa corrent", ha argumentat Rajoy, tot afegint que el corredor mediterrani és una de les infraestructures per les que cal apostar.