17.05.16 - CALELLA • Maresme

L’Ajuntament de Calella subvencionarà empreses i emprenedors per fomentar l’economia local

Martes, 17 de Mayo de 2016

Les subvencions tenen com a objectiu fomentar les actuacions de millora dels locals comercials i establiments de serveis i impulsar l’ocupació i l’emprenedoria local 

Fins al 30 de setembre, empreses i emprenedors calellencs podran sol·licitar alguna de les subvencions que l’Ajuntament de Calella posa a disposició de la ciutadania amb l’objectiu de millorar i fomentar l’economia local.

El primer programa de subvencions té com a objectiu fomentar les actuacions de millora, rehabilitació, adequació, ampliació, manteniment i conservació dels locals comercials i establiments de serveis buits o amb activitat del terme municipal de Calella. Aquesta línia de subvenció, de moment, ja ha atorgat 2 subvencions a establiments locals.

El segon programa de subvencions pretén fomentar i impulsar l’ocupació local estable. En aquest sentit, es concediran subvencions sempre que l’empresa contracti (a l’empara d’un contracte de durada indefinida o d’un mínim de 7 mesos) persones en situació d’atur empadronades a Calella.
L’objectiu del tercer i últim programa de subvencions és el de foment de l’emprenedoria local. La subvenció està adreçada a persones aturades empadronades a Calella que iniciïn una activitat econòmica o professional i es donin d’alta com a autònoms (al RETA) o professionals (s’incorporin a Mutualitats de caràcter professional).
 
Totes les subvencions es poden sol·licitar presencialment a l’Àrea de Promoció Econòmica, situada a la Fàbrica Llobet-Guri (C/Sant Jaume, 339), de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h. També es poden fer els tràmits per Internet, sempre que es disposi del certificat d’identificació electrònica necessari.