25.05.16 - CARDEDEU • Vallès Oriental

El jovent de Cardedeu decidirà el destí de 6.000 euros en la primera experiència de pressupost participatiu

Miércoles, 25 de Mayo de 2016

Un exercici de democràcia directa perquè els nois i noies decideixin com volen distribuir els 6.000 euros destinats a projectes proposats per joves

Imatge: Ajuntament de Cardedeu.
Les regidories de Participació ciutadana i Joventut de Cardedeu han posat en marxa el projecte COU – Pressupostos participatius juvenils
El tret de sortida es donarà aquest dijous 26 de maig, a les 19 h, amb la presentació i inici del procés participatiu al Casal de joves la Fusteria. En aquest acte s’explicarà com es farà el procés, en el qual hi poden participar les joves d’entre 14 i 30 anys que facin vida a Cardedeu, així com el calendari de presentació i explicació de propostes.
COM FER-HO?
Creem! Les joves a nivell personal o en grups podreu presentar les vostres propostes al Casal de Joves, on les recollirem per poder-vos acompanyar en la consolidació de la idea.
Opcions! Es convocarà una assemblea oberta on conjuntament podreu debatre i consensuar quines propostes finals han d’arribar a les votacions. També és el moment perfecte per conèixer quines idees couen les altres joves de Cardedeu!
A la Urna! S’obrirà un període de votacions on totes les joves de Cardedeu podreu fer arribar la vostra decisió! 
CALENDARI DEL PROCÉS
  • del 30 de maig al 14 de juny: presentació de propostes a la bústia de la Fusteria
  • 17 de juny: assemblea per explicar la idea i consensuar quines es tiren endavant 
  • del 4 al 22 de juliol: votació
  • 27 de juliol: publicació dels projectes guanyadors