21.09.11 - BARCELONA • Barcelonès

TITULARS PREMSA

L'elevat dèficit de la Generalitat, a les portades

Miércoles, 21 de Septiembre de 2011

'La Vanguardia' subratlla que l'herència del tripartit ha estat un 36% més del dèficit admès.


Barcelona (ACN).- L'auditoria externa dels comptes de la Generalitat ha elevat el dèficit públic del 2010 a 8.352 milions d'euros, un 4,2% del PIB català, quatre dècimes més del que s'havia previst inicialment. Aquest fet omple les portades d'aquest dimecres, com la d''El Punt Avui', que titula amb el total: '8.352 milions de dèficit'. 'La Vanguardia' subratlla 'L'herència del tripartit: un 36% més del dèficit admès', mentre que 'Público' avisa 'El Govern farà més retallades el 2012 per frenar el dèficit'. '20 minutos' remarca 'La Generalitat tiene deudas pendientes hasta el año 2107'.

El diari 'Ara' opta per la Sagrada Família i obre amb '2026: El temple s'acabarà d'aquí 15 anys i aquest 2011 farà record amb tres milions de visitants'.'El Periódico' opta per 'L'FMI certifica la frenada global', mentre que 'El País' assenyala 'Pemex persigue apropiarse a bajor precio de la tecnología de Repsol'.

L''ABC' obre amb una citació del candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba: "El nuevo impuesto sobre la patrimonio está mal formulado". Finalment, 'La Razón' remarca 'Bermúdez y otros siete jueces no ven colaboración con ETA en el 'chivatazo''.