10.06.16 - CALELLA • El Maresme

‘Moments de felicitat’ es promociona al mercat holandès de Calella

Viernes, 10 de Junio de 2016

Es tracta d’una acció exclusiva per membres del Cercle de turisme de la Gerència de Serveis de Turisme (GST)


Stand del workshop "Moments de felicitat". Imatge: Ajuntament de Calella.
Calella va donar a conèixer ahir els seus actius com a destinació de turisme familiar sota el claim “Moments de Felicitat” al mercat holandès

Va fer-ho en un workshop en el qual van ser presents agents independents i product managers de grans operadors holandesos interessats en diverses temàtiques sobre la demarcació de Barcelona (sol i platja, enologia, natura, cultura...).
Calella, que hi va participar juntament amb la Diputació de Barcelona i altres entitats de la demarcació, va disposar d’speed dates de deu minuts amb tots els agents i operadors holandesos participants al workshop per promocionar la nostra ciutat.
Aquestes trobades amb agents i operadors esdevenen una gran oportunitat per a Calella per incrementar el turisme holandès. Segons estadístiques de la Generalitat de Catalunya, un 75% de les reserves fetes per turistes holandesos es fan a través d’un intermediari.
En relació amb els productes preferits dels holandesos a l’hora de viatjar a Catalunya, aquests són sol i platja (51%) i city trips (31%). Calella, gràcies a la seva proximitat i bona connexió amb Barcelona, pot oferir ambdós productes. A més, el turista holandès gaudeix de la natura i el ciclisme i Calella, com a Vila Europea de l’Esport 2016, es converteix en una destinació ideal per aquest tipus de turisme.