13.07.16 - BADIA DEL VALLÈS • Vallès Occidental

L'Ajuntament de Badia participa a la Conferència Internacional "Ciutats orientadores"

Miércoles, 13 de Julio de 2016

El passat 7 de juliol, l’Ajuntament de Badia va participar a la Conferència Internacional “Ciutats orientadores: millorant conjuntament els serveis d’orientació”, que va tenir lloc a Barcelona

Un moment de la Conferència Internacional “Ciutats orientadores: millorant conjuntament els serveis, celebrada el passat 7 de juliol. Foto: Ajuntament de Badia del Vallès.
L’acte va ser organitzat per la Diputació de Barcelona i el DEP Institut, en el marc del projecte europeu Guiding Cities, amb l’objectiu de compartir els resultats obtinguts

“Ciutats orientadores” promou la col·laboració entre diferents agents i municipis implicats en l’àmbit de l’orientació, amb l’objectiu de millorar la planificació estratègica dels serveis i recursos que permetin reduir l’abandonament escolar prematur i que donin suport a les transicions personals i professionals al llarg de tota la vida.
En el marc d’aquest projecte, Badia del Vallès ha estat participant en els grups de treball organitzats per la Diputació de Barcelona, per al desenvolupament d’un model i llista de control de Guiding Cities i la realització d’un estudi de bones pràctiques en orientació.
En la conferència, Salvador Avià, coordinador de l’Àrea d’Acompanyament a les Persones de l’Ajuntament, va participar en l’espai de presentació de pràctiques locals de referència, explicant l’experiència de Badia del Vallès com a ciutat que ha posicionat l’orientació acadèmica i professional al centre de les seves polítiques educatives.