12.09.16 - BARCELONA • Barcelonès

La Federació de Municipis explicarà el contingut de la Llei d'emergència habitacional

Lunes, 12 de Septiembre de 2016

Informarà de la Llei de mesures de protecció del dret a l’habitatge de les persones que es troben en situació d’exclusió residencial en una sessió que tindrà lloc el dimecres 21 de setembre, a la seu de l'FMC 

El passat 3 de maig va tenir lloc la Cimera al Palau de la Generalitat per abordar el recurs del Govern de l’Estat contra la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica

El president de l'FMC, Xavier Amor, ja va manifestar en aquesta reunió el compromís del món local per trobar mesures reals i efectives per ajudar als més desfavorits.
 
Aquesta implicació i sentit de la responsabilitat per part de la Federació de Municipis s’ha vist reflectida amb la seva participació en la desena de reunions que ha mantingut el grup d’experts encarregat d’elaborar un nou text normatiu que establís nous instruments que substituïssin els previstos en la Llei 24/2015 parcialment suspesa.
 
Una vegada finalitzats els treballs de redacció de l’avantprojecte s'ha cregut convenient organitzar una sessió informativa per explicar el contingut d’aquest nou tex normatiu consensuat per una gran part dels agents implicats. En aquest sentit, s'ha convidat el Col·legi d’Advocats de Barcelona, en concret els lletrats de l’ICAB, Isidor Garcia i Jesús Sánchez, membres del grup d’experts que han elaborat l’esborrany de l’avantprojecte. La sessió serà presentada per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i presidenta de l’Àmbit de Drets Socials de l’FMC i per Ana del Frago, diputada provincial i representant de l’FMC en el grup d’experts.
 
Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar directament amb l’Àmbit de Drets Socials de l’FMC (Tel. 93 310 44 04- ext. 0112- Sònia Arnedo- a/e: s.arnedo@fmc.cat; ext. 0107- Montse Muñoz- a/e: m.munoz@fmc.cat).