13.09.16 - LLEIDA • Segrià

La Junta de Govern aprova la convocatòria d’atorgament d’ajuts per la contractació de socorristes a les piscines municipals de la demarcació de Lleida

Martes, 13 de Septiembre de 2016

Un total de 67 municipis s’han acollit aquest estiu a la convocatòria, la qual cosa ha permès la contractació de 138 socorristes

L’ajut per cada consistori depèn del nombre de socorristes contractats i va dels 4.500 als 8.500 euros
 
La Junta de Govern de la Diputació de Lleida, celebrada aquest dilluns, ha aprovat la resolució de la convocatòria d’atorgament d’ajuts als ajuntaments per finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu.
 
Un total de 67 municipis s’han acollit aquest estiu a la convocatòria, la qual cosa ha permès la contractació de 138 socorristes que han vetllat durant la temporada estival per la seguretat i la salut dels banyistes.
 
La Diputació de Lleida ha destinat una dotació econòmica d’1.142.712 d’euros per ajudar els consistoris a finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu d’aquest any 2016.
 
La línia de subvencions es va crear per ajudar els municipis a fer front a la despesa que els suposa l’obligatorietat de tenir socorristes per obrir les piscines municipals durant l’estiu.