13.09.16 - VALLS/EL VENDRELL • Alt Camp/Baix Penedès

La Diputació de Tarragona impulsa la millora d’instal·lacions esportives municipals de Valls i del Vendrell per als Jocs Mediterranis 2017

Martes, 13 de Septiembre de 2016

Les inversions es destinen al pavelló Joana Ballart i al complex del Fornàs, a la capital de l’Alt Camp, i al Club d’Esports Vendrell. El conveni, signat aquest dimarts a la Diputació, estableix l’ús ciutadà d’aquests espais passats els jocs


Fotografia de la signatura.
La Diputació de Tarragona i els ajuntaments de Valls i del Vendrell han signat, aquest dimarts al migdia, els respectius convenis que regulen l’aportació econòmica de la institució supramunicipal per a l’adequació d’equipaments i instal·lacions esportives d’aquestes dues seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La signatura ha anat a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, i dels alcaldes de Valls, Albert Batet, i del Vendrell, Martí Carnicer, respectivament.
Pel que fa a Valls, el conveni estableix l’aportació de la Diputació de 176.240,72 € per a la millora, conservació i manteniment del pavelló esportiu municipal Joana Ballart, a més de 5.083,88 € per a la millora de la seguretat dels torns d'accés i control, i per a la instal·lació d'un sistema de megafonia al Complex Esportiu Municipal El Fornàs.
En el cas del Vendrell, l’aportació de la Diputació és d’1.291.735,42 €, per a la reforma i ampliació del Pavelló del Club d'Esports Vendrell, sobre el qual l’Ajuntament té un contracte d’usdefruit durant 45 anys.
A banda de la utilització d’aquests equipaments de Valls i del Vendrell per al desenvolupament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, el conveni signat aquest dimarts estableix que, un cop passat l’esdeveniment esportiu, es destinin de manera obligatòria a l’ús públic per part de la ciutadania.