13.09.16 - BARCELONA • Barcelonès

Una trentena de municipis "Acceleraran el seu Creixement" en la 5a edició del programa

Martes, 13 de Septiembre de 2016

50 empreses de 33 ens locals participen enguany en la 5a edició del programa "Accelera el Creixement", impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la col·laboració dels Centres Locals de Servei a les Empreses (CLSE), amb l'objectiu d'ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament.

"Accelera el creixement", que donarà aquest dijous el tret de sortida amb una sessió d'inauguració al Pati Manning, té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que participen són empreses amb vocació internacional i voluntat d'invertir en el seu creixement, amb almenys tres treballadors i cinc anys de vida, que tenen el centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona.
 
En global, al llarg d'aquestes quatre edicions, 185 empreses del territori ja han accelerat al seu creixement gràcies al programa. La bona valoració dels participants i els resultats satisfactoris han fet que PIMEC i la Diputació de Barcelona continuïn amb el programa amb aquesta cinquena edició.