22.09.16 - CUBELLS • Noguera

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugura la Sala de Vetlles de Cubells

Jueves, 22 de Septiembre de 2016

La Diputació ha aportat més de 132.000 euros a la construcció de la Sala de Vetlles i gairebé 30.000 euros més a la reforma i habilitació del Local Social


Fotografia de la inauguració.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dijous la Sala de Vetlles de Cubells, que ja es troba en ple funcionament i que ha comptat amb una aportació de la corporació de 132.266 euros. 
El president ha estat rebut a l’Ajuntament de Cubells per l’alcalde del municipi, Josep Regué, i la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell.
Després de signar al Llibre d’Honor, les autoritats s’han desplaçat fins a la Sala de Vetlles on el president Reñé ha fet el descobriment de la placa inaugural de la nova Sala de Vetlles. 
Posteriorment, han visitat el Local Social del Castell, que també ha rebut una aportació de la corporació de 29.695 euros destinats a la reforma i adequació del mateix. 
En la seva intervenció, Reñé ha indicat que aquestes dues actuacions finançades per la Diputació de Lleida incorporen equipaments necessaris per millorar la qualitat de vida dels veïns. En el cas de la Sala de Vetlles, es contribueix a dignificar el procés de la mort i del dol i en el cas del Local Social, es recupera un edifici per habilitar un espai polivalent. 
“Aquest és el tarannà que caracteritza la Diputació i els ajuntaments, que col·laboren per aportar i consolidar equipaments que garanteixin la qualitat de vida que els veïns dels pobles petits mereixen”, ha afegit Reñé.
Per la seva banda, l’alcalde de Cubells, Josep Regué, ha agraït el suport de la corporació lleidatana i ha destacat el gran valor que aporta al poble tant la Sala de vetlles com el nou Local Social”. 
A l’acte també ha assistit el diputat Eloi Bergós.