26.09.16 - SANT SADURNÍ D'ANOIA • Anoia

Propostes per dinamitzar el teixit associatiu de Sant Sadurní

Lunes, 26 de Septiembre de 2016


El debat organitzat per Ràdio Sant Sadurní reuneix unes 60 persones al Casal d'Entitats


Activitats veïnals a Sant Sadurní. Foto: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. 
Al voltant d'unes 60 persones, majoritàriament representants de les entitats, van assistir el passat divendres 23 de setembre al debat organitzat per Ràdio Sant Sadurní al Casal d'Entitats per abordar la situació del teixit associatiu
Aquest va ser el primer dels debats impulsats des de l'emissora municipal al voltant de diferents qüestions de la vila i que volen tenir continuïtat als darrers mesos. El proper diumenge 23 d'octubre, al pati exterior de la Fassina de Can Guineu (c/ Hospital, 23), s'organitzarà un debat sobre les Festes de Sant Sadurní.
Després d'una taula rodona amb representants de l'àmbit cultural, festiu, social i educatiu, es va obrir al torn a la resta d'assistents. Al llarg del debat també es van oferir diverses dades que van enriquir les intervencions, en relació a les activitats organitzades per les entitats i quadres comparatius amb la situació d'altres municipis similars en número d'habitants.
Tots els debats pretendran acabar amb propostes i iniciatives que puguin desenvolupar-se posteriorment. En aquest sentit hi va haver un ampli consens en crear espais en forma de consells i comissions per a fomentar el coneixement, la relació i col.laboració de les entitats, especialment de l'àmbit cultural i festiu. També es va reclamar un paper més important de les entitats en l'organització de les activitats municipals, més recursos a les associacions, i es va posar l'accent en revisar el model de comunicació i difusió. 
En els propers mesos els debats giraran al voltant dels equipaments, l'espai públic, l'oferta d'oci, serveis com la recollida de la brossa o l'estat de la via pública. Si vols proposar-nos temes de debat o fer-nos algun comentari o suggeriment, envia'ns-ho mitjançant el següent formulari.