05.10.16 - CORNELLÀ DE LLOBREGAT • Baix Llobregat

L’ACM celebra la XVIII Assemblea i els 35 anys d’història

Miércoles, 05 de Octubre de 2016

Durant l’acte es presentaran les conclusions de la convenció municipalista  futur del món local

La cloenda anirà a càrrec del President de la Generalitat, Carles Puigdemont

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) celebra aquest dissabte a partir de les 10 del matí al Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat la seva XVIII Assemblea. L’acte, a banda de fer balanç de l’últim any de govern, servirà per commemorar els 35 anys de la fundació de l’entitat municipalista i per aprovar les conclusions finals de la "Convenció Municipalista, el futur del món local".
 
La "Convenció Municipalista El futur del món local" ha estat un procés de reflexió política, tècnica i intel·lectual convocat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques que ha proposat que els alcaldes, càrrecs electes i tècnics locals elaborin conjuntament les bases de la nova governança local catalana en el marc de la construcció d’un nou Estat, d’un nou municipalisme.
 
L’Assemblea comptarà amb la presència de la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, que serà l’encarregada de fer la inauguració de la XVIII Assemblea. També és previst que donin la benvinguda, l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón, i el director d’Agbar, Albert Martínez Lacambra.
 
L’Assemblea també comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el president de l’ACM, Miquel Buch, que faran la cloenda de l’acte.
 
La trobada tindrà lloca al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat.
 
Els mitjans de comunicació podran accedir a la XVIII Assemblea durant la benvinguda i la inauguració i també a la cloenda.
 
Cal confirmar l’assistència a l’acte a premsa@acm.cat o trucant al telèfon 650454312