6.10.11 - TITULARS

La retallada de la paga de Nadal a la Generalitat obre les portades

Jueves, 06 de Octubre de 2011

Els diaris espanyols obre amb el campament naval de l'OTAN a Rota i el casament de la Duquesa de Alba

Barcelona (ACN).- Els membres i els alts càrrecs del Govern no cobraran la paga extra de Nadal. Ho ha anunciat aquest dimecres el president de la Generalitat, Artur Mas, fet que obre les portades de Catalunya d'aquest dijous. 'Mas es retalla', afirma 'El Periódico'. En la mateixa línia, l''Ara' també titula 'El Govern s'autoretalla'. De la seva banda, 'La Vanguardia' precisa 'Gest cap als metges: el Govern, sense paga extra'. 'El Punt Avui' també apunta 'Sense paga de Nadal'.

La ubicació a Rota del camponent naval de l'escut antimíssils de l'OTAN obre algunes portades espanyoles, com la de 'Público', que assenyala 'Zapatero cede Rota', o la d''El País', que explica 'Rota acoge la principal base naval del escudo antimisiles de la OTAN'.

D'altres opten pel casament de la Duquesa de Alba. 'Cayetana, grande de España', proclama 'La Razón', i 'El alegre 'sí' de la Duquesa', diu l''ABC'.

Finalment, '20 minutos' obre amb 'El FMI advierte de una posible recesión mundial en 2012' i 'El Mundo' amb 'El PP exige que se paralicen las privatitzaciones de Blanco'.