02.11.16 - ALCANAR • Montsià

Millores al parc infantil de la Plaça dels Països Catalans d'Alcanar

Miércoles, 02 de Noviembre de 2016

Diumenge es va celebrar la festa de reinauguració del parc infantil

Reinauguració del Parc Infantil d'Alcanar. Foto: Ajuntament d'Alcanar.
L’ Ajuntament d’ Alcanar ha dut a terme l’arranjament i la millora del parc que es troba situat a la plaça dels Països Catalans

L’actuació ha consistit en les obres d’arranjament del paviment de formigó i la instal·lació d’un paviment continu de goma de cautxú reciclat a les zones dels jocs.
Després de sol·licitar diversos pressupostos, l’empresa local Germans Reverter Constructors ha estat l’adjudicatària de l’obra de pavimentació amb formigó fratassat per un import de 4.068,49 euros, mentre que el paviment de cautxú ha anat a càrrec de l’empresa PRODUR, per 7.001,27 euros.
Aquesta actuació s’ha completat amb els treballs que ha realitzat la Brigada Municipal d’Obres, consistents en l’arranjament i pintura la tanca del parc, així com de les papereres i els bancs de fusta.
D’altra banda, la regidoria d’Obres i Serveis ha considerat necessari millorar les condicions de seguretat d’aquesta àrea infantil. És per això que ha optat per la col·locació de dues noves tanques per evitar l’accés al recinte de vehicles de dues rodes i evitar també les sortides directes i espontànies dels infants a la plaça.  
Aquesta actuació forma part de la campanya de Pressupostos Participatius “Decidim junts. Millorem Alcanar”. Joan Roig, regidor de Participació Ciutadana, ha explicat que “la remodelació del parc va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius. Un exemple de treball en equip entre veïns i Ajuntament”.
Festa de reinauguració  de la plaça
Diumenge es va celebrar la festa de reinauguració de la plaça dels Països Catalans. Els més menuts van poder gaudir de diferents activitats lúdiques, com ara l’espectacle de la pallassa Floreta, jocs amb inflables, pinta-cares i animació musical i, fins i tot, van trobar-se a la Patrulla Canina.