30.10.11 - CALDES DE MALAVELLA • La Selva

Un llamp crema un transformador a Caldes de Malavella i deixa sense llum a 1.000 habitants durant 14 hores

Domingo, 30 de Octubre de 2011
Caldes de Malavella (ACN).- Un llamp que va caure dimecres passat sobre un transformador a Caldes de Malavella provoca encara talls intermitents de llum a les zones de la Font de la Vaca, sector Balmes i una altra urbanització del poble segons ha explicat l'alcalde del municipi, Salvador Balliu. En total, els afectats són un miler d'habitants. Els talls de llum s'han anat repetint des del dimecres passat fins aquest dissabte a les deu del matí quan els veïns de les zones afectades s'han quedat sense llum. Finalment, s'ha instal·lat un generador provisional i a la mitjanit tots els afectats disposaven de llum. Caldes de Malavella té actualment uns 7.000 habitants.

"Des de les deu del matí fins a dos quarts de dotze de la nit els veïns d'aquestes zones no han tingut llum" ha detallat l'alcalde de la població, Salvador Balliu. A hores d'ara, el consistori ha instal·lat un generador provisional per "arreglar el problema" fins que es pugui restaurar posteriorment el transformador.

L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha explicat que aquest fet ha estat "una averia que ha perjudicat a una part de la població" però que, des d'aquesta nit, tots els afectats disposen de llum.