3.11.11 - VILADECANS • Baix Llobregat

L'Ajuntament de Viladecans precinta els dos 'afters' que va ordenar tancar

Jueves, 03 de Noviembre de 2011
Viladecans (ACN).- Tècnics de l'Ajuntament de Viladecans han procedit aquest dijous a precintar les dues discoteques que actuen com a 'after' al municipi, el Merci i el Row14, segons han informat fonts municipals. Es tracta de la conseqüència de la fi del procés administratiu que el consistori va obrir a inicis d'any contra les sales, i que va tancar la setmana passada resolent que havien de cessar l'activitat durant el dia. Aquest dimecres el propietari del Merci, Rubén Castillejo, va portar aquesta decisió davant d'un jutjat contenciós administratiu, ha avançat l'empresari de l'oci a l'ACN. I ara reclamarà al magistrat que, com a mesura cautelar, suspengui el precinte de la seva activitat mentre no resolgui el cas.

Castillejo ja va advertir diumenge que pensava defensar-se de la voluntat de l'Ajuntament de fer cessar l'activitat d''after' al seu local, tot recordant que és en una zona industrial i allunyada d'indrets habitats. Ara pretén que el jutge li permeti continuar l'activitat mentre no resol el seu recurs.

"L'Ajuntament és una part interessada en el procés", ha declarat Castillejo, tot considerant que una part no pot fer prevaldre la seva postura mentre no hi hagi una sentència. De fet, a la propera ciutat de Cornellà dues discoteques segueixen obertes al polígon de Femades a pesar que un jutge en primera instància va sentenciar que la seva llicència era nul·la. Els empresaris de l'oci d'allà, però, han recorregut aquesta sentència al TSJC i no pretenen tancar mentre no hi hagi sentència ferma.

L'alcalde de Gavà havia posat de manifest que l'activitat al Row14 continuava

El precinte a Viladecans arriba un dia després que l'Ajuntament veí de Gavà posés de manifest que l'activitat de dia a les discoteques continuava en les jornades festives malgrat l'anunci de l'ordre de cessament de l'activitat.

Dimarts, el dia de Tots Sants, la policia local de Gavà havia tornat a fer un desplegament per controlar el trànsit i evitar que els clients que surten del Row14 causessin molèsties a la urbanització de Gavamar. Dels controls realitzats, dos van donar positiu d'alcoholèmia i un d'una altra droga. Arrel d'això el batlle de Gavà va advertir que mantindria els dispositius tot el temps que fes falta.

De fet, el Row14, un dels 'after' més famosos de Catalunya que aplega 41.533 seguidors al Facebook, encara anuncia al seu web festes per tots els diumenges de novembre al matí.