02.08.17 - VALLS • Alt Camp

Turull: "Força, valor, equilibri i seny identifiquen Valls, i són valors que ens permetran culminar el procés històric que vivim"

Miércoles, 02 de Agosto de 2017

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, ha inaugurat aquest vespre la 63ena edició de Firagost de Valls


Imatge de la inauguració de la 63ena edició de Firagost. Foto: premsagencat.
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha afirmat aquest  vespre que “força, valor, i seny són valors que s’identifiquen clarament amb Valls i que ens permetran culminar el procés històric que vivim”. Així ho ha dit durant la inauguració de la 63ena edició de Firagost. 
Turull ha destacat la trajectòria històrica de la mostra dedicada al camp i ha ressaltat que més de seixanta anys d’activitat demostren clarament  “la solidesa” de la fira.
El conseller de la Presidència ha lloat que Valls hagi apostat per la indústria al municipi sense deixar de banda el camp.  “Valls es podia enlluernar amb la captació  d’indústria puntera i renunciar al camp. Però no ho fa. Amb orgull exhibeix el que és el camp perquè representa treball, esforç i que res es regala”, ha afirmat.
Turull ha manifestat que tant Firagost com el que el projecta la ciutat de Valls “relliga moltes coses que són bàsiques per al país i que han fet que aquest sigui un país de primera en molts sentits”. I en aquest context ha afegit que “és el país qui us ha d’agrair moltes coses”.
L’acte inaugural de Firagost, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Valls, també ha comptat amb els parlaments de l’alcalde de Valls, Albert Batet; de Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç de Valls; Antoni Bastús, director de Firagost, i Joan Llorach, president de la Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls.