09.08.17 - REUS • Baix Camp

Reus presenta la polsera turística «Visit Reus»

Miércoles, 09 de Agosto de 2017

Reus Promoció presenta la polsera turística “Visit Reus”, que promociona la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat


Moment de la presentació de la polsera turística “Visit Reus”. Foto: Aj. de Reus.
Aquest nou producte entra en funcionament aquest dimecres 9 d'agost i la polsera es podrà adquirir al Gaudí Centre de la plaça del Mercadal

En un futur proper s'espera incorporar a l'oferta de la polsera l'accés a nous serveis de tipus comercial, de restauració, oci i cultura vinculats a la iniciativa privada
L'alcalde Carles Pellicer ha explicat que la polsera turística «Visit Reus» és un multitiquet que, per primera vegada a la ciutat, inclou la visita a 5 dels espais patrimonials més representatius de Reus: el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de l’església prioral de Sant Pere i els dos Museus de Reus, raval de Santa Anna i plaça de la Llibertat.

L'alcalde ha recordat que el fet de concentrar en una mateixa polsera els diferents passis per a diversos espais d'una mateixa ciutat representa una proposta pionera, amb la qual es pretén facilitar l'estada als visitants, garantir-los més comoditat a l'hora de conèixer-la i al mateix temps afavorir l'allargament de la seva presència a Reus.
Tal i com ha recordat la regidora de Projecció de Ciutat Montserrat Caelles "amb la polsera «Visit Reus» els visitants gaudiran d’un important descompte, de més del 50% en el preu total de les entrades als 5 espais, i guanyaran també en comoditat, ja que només caldrà que realitzin una vegada la compra d’entrada sense necessitat d’adquirir altres tiquets". Després, l’accés als espais és directe, mostrant la polsera a l’entrada de cada espai perquè pugui ser escanejat. La visita als espais es realitza en l’ordre que decideixen els visitants, sense necessitat de seguir un itinerari establert i al ritme que vulgui cada visitant. La polsera, realitzada en silicona i identificada amb el nom «Visit Reus», permet la visita durant un període màxim de 6 mesos des de la seva adquisisó i serà d’un sol ús, és a dir, cada un dels espai podrà ser visitat una sola vegada.
Els diferents espais a visitar amb la polsera «Visit Reus» estaran identificats amb un “roll-up” i s’hi podrà accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, sense cap restricció, incloent també el servei d’audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata.
Les polseres es podran adquirir al Gaudí Centre Reus (plaça del Mercadal) des d’aquest dimecres 9 d’agost, data en que es posarà en funcioment la proposta «Visit Reus». La polsera d’adult té un preu de 12 euros (visitants de 15 a 64 anys), 8 euros per a júniors i sèniors (de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys) i serà gratuïta per a infants fins als 8 anys.
Noves ofertes
En una segona fase, a mig termini, està previst que s’incoporin altres avantatges a la polsera, com la visita a altres indrets i facilitats de transport. Reus Promoció també està obert a incloure altres ofertes i promocions que el sector privat vulgui oferir de manera que s’enriqueixi el valor d’aquest producte.