14.09.17 - VALLS • Alt Camp

El PME promou l’esport a través de diferents subvencions a Valls

Jueves, 14 de Septiembre de 2017

Les subvencions van dirigides a entitats esportives i esportistes i per l'ús d'instal·lacions esportives

El Patronat Municipal d'Esports ha convocat tres subvencions amb l'objectiu de promoure l'esport a Valls. Concretament, es tracta de subvencions econòmiques per a entitats esportives i per a esportistes vallencs, i d'ús de les instal·lacions esportives municipals per esportistes de Valls i l'Alt Camp. Les sol·licituds es poden presentar a les oficines del PME, situades al carrer Prat de la Riba, 15-17, fins al 9 d'octubre.
 
Les subvencions per entitats esportives vallenques van dirigides a les entitats sense afany de lucre que desenvolupen i promouen l’activitat esportiva de la ciutat. Es tracta d'una subvenció econòmica dotada amb 4.000 euros, adreçada a les entitats esportives de Valls i a les seves seccions. Les activitats subvencionables han de ser de caràcter extraordinari, poden ser de caire esportiu, formatiu, social o cultural i han de tenir lloc al terme municipal de Valls i correspondre a la temporada 2016-2017.
 
Per altra banda, les subvencions als esportistes vallencs són pels esportistes de Valls a títol individual que estan en formació o que competeixin a nivell nacional o internacional. Cal que els aspirants hagin complert 16 anys en el moment de presentar la sol·licitud, i que estiguin empadronats a Valls durant l’any objecte de la convocatòria. La subvenció està dotada amb 4.000 euros. Les activitats subvencionables són les pròpies de la pràctica esportiva ordinària durant la temporada 2016-2017: preparació per les competicions, entrenaments, la participació en campionats esportius...
 
Finalment, a la subvenció per a l'ús de les instal·lacions esportives municipals, s'hi poden acollir els esportistes vallencs i de la comarca de l’Alt Camp a títol individual consolidats a nivell nacional i internacional, esportistes en formació que acreditin una pràctica continuada i esportistes en formació, de projecció territorial i nacional. La subvenció consisteix en la cessió d’ús gratuït, per la temporada 2017-2018, de les instal·lacions esportives municipals gestionades pel Patronat Municipal d’Esports als esportistes que necessitin utilitzar-les per a la seva preparació a nivell competitiu.