10.10.17 - SOLSONA • Solsonès

Solsona obre un canal a Telegram per ampliar les vies de comunicació amb la ciutadania

Martes, 10 de Octubre de 2017

El nou canal complementarà la informació d’agenda i altres convocatòries que s’ofereixen mitjançant correu electrònic i SMS


Canal de Telegram obert per l'Ajuntament de Solsona. Foto: Aj. Solsona.
L’Ajuntament de Solsona ha estrenat un nou canal de comunicació directa amb la ciutadania a través de l’aplicació de missatgeria instantània per a mòbils Telegram

Es pot trobar amb el nom d’@ajsolsona o a l’adreça web telegram.me/ajuntamentsolsona. L’objectiu principal de l’ús d’aquesta plataforma gratuïta és difondre convocatòries o actes d’agenda directament organitzats per l’Ajuntament.
La regidoria de Comunicació ha valorat la proposta plantejada per un ciutadà i ha considerat oportú pujar al tren d’aquesta tecnologia, aprofitant la creixent popularització de Telegram i el fet que permeti enviar missatges a un nombre il·limitat de subscriptors.

La voluntat del consistori és complementar, així, la difusió que s’està fent a través de SMS i de newsletters per correu electrònic i, alhora, aprofitar-ne la instantaneïtat per comunicar altres convocatòries d’interès general, com per exemple els plens municipals. 
Actualment 271 ciutadans reben newsletters d’agenda de l’Ajuntament i 144, missatges de text al mòbil. Per sol·licitar-ne l’alta o la baixa cal comunicar-ho enviant un correu electrònic a comunicacio@ajsolsona.cat. El canal a Telegram és més senzill, ja que l’usuari ho decideix amb un sol clic. El maig de l’any passat, la Generalitat de Catalunya va ser la primera institució política a escala europea a disposar d’aquesta eina.