31.10.17 - MOLLET DEL VALLÈS • Vallès Oriental

Mollet destinarà més recursos per millorar la Via Pública

Martes, 31 de Octubre de 2017

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha presentat aquest matí la modificació del cartipàs municipal arran de la incorporació de Martí Turégano com a regidor de Via Pública, Paisatge Urbà i Accessibilitat


Ajuntament de Mollet del Vallès. Foto: alcaldes.eu
Turégano substitueix Josep Ramon Bertolín, que va renunciar a la regidoria per motius professionals el juliol passat
La incorporació de Martí Turégano com a regidor de Via Pública, Paisatge Urbà i Accessibilitat, i responsable de totes les regidories de barri tret de Gallecs, té com a objectiu reforçar l’àmbit de la Via Pública “amb més recursos i esforços  per millorar les condicions de l’espai públic”, segons ha dit l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.
Monràs ha destacat algunes d’aquestes millores com són la licitació del control de l’ADN dels gossos, les dues places convocades per a agents cívics o el procés de participació ciutadana per a donar un nou impuls al comerç. 
La Via Pública serà, per tant, la principal responsabilitat del nou regidor Martí Turégano, que torna a l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb “il·lusió i amb ganes de treballar”.
Més canvis
El retorn de Martí Turégano ha fet que a alguns regidors de l’equip de govern hagin d’assumir tasques noves. Són les següents:
  • Josep Monràs: Acció Institucional i Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura 
  • Mireia Dionisio: Participació i Transparència
  • Mercè Pérez Piedrafita: Patrimoni Documental i Recerca
  • Raúl Broto: Centre d’Estudis Molletans (CEM)
El pressupost municipal 2018
Després de presentar les modificacions del cartipàs municipal, l’alcalde Josep Monràs ha comentat que començaran a negociar el pressupost municipal per l’any 2018. Un comptes “amb grans incerteses per la paralització de la Generalitat” i que per tant tindran “poques possibilitats de maniobra”. 
Malgrat tot, l’alcalde ha assegurat que la ciutat “continua funcionant amb projectes engrescadors i amb la porta oberta a tots els que vulguin treballar per Mollet”. En aquest sentit, Monràs ha agraït a Canviem Mollet, Ciutadans, PDeCAT i PP i “la seva col·laboració amb el municipi perquè han permès aprovar les ordenances fiscals”.