10.01.18 • Maresme

El Maresme suma esforços per acostar l’educació en turisme als estudiants de la comarca

Miércoles, 10 de Enero de 2018

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (H-EStPOL) posen a disposició dels alumnes de la comarca un programa de beques per accedir als estudis universitaris de Direcció Hotelera de l’H-E StPOL, l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació.

Amb l’objectiu de fer arribar la formació d’alt nivell acadèmic en l’àmbit del turisme a tots els estudiants del Maresme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar posen un any més a disposició de tots els alumnes de la comarca la possibilitat de cursar els estudis de Direcció Hotelera amb el suport d’una beca finançada pel Consorci i la mateixa Escola.
Aquesta beca ofereix la possibilitat d’estudiar, el curs 2018-2019, el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística als alumnes que ja estan cursant segon de batxillerat; uns estudis universitaris acreditats per la Universitat de Girona (UdG). L’alumnat interessat a optar a la beca haurà de contactar amb el seu centre d’estudis per tal d’iniciar el procediment.

L’impuls d’aquest programa de beques neix de l’acord de col·laboració signat el mes de març d’aquest any entre el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar. Segons el president del Consorci, Joaquim Arnó, la possibilitat d’oferir aquesta beca ‘és un
pas més per professionalitzar el turisme de la nostra comarca’. En aquest sentit, Arnó destaca que aquesta iniciativa pot contribuir a ‘enfortir i potenciar el Maresme com un espai de turisme de qualitat, no només pel seu entorn, sinó també per l’alt nivell dels seus professionals’.

Una formació universitària amb un 100% d’ocupabilitat

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’aposta per estrènyer lligams amb un programa acadèmic que, any rere any, acull estudiants de fins a 18 nacionalitats diferents. Per part de l’Hotel-Escola de Sant Pol es destaca que aquests estudis universitaris, que prioritzen la formació pràctica en l’entorn laboral, compten amb uns resultats d’èxit pel que fa a la sortida laboral dels alumnes, ja que el 100% dels estudiants tenen feina un cop acaben la formació universitària. 
 
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme és una entitat pública sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia que neix de la voluntat i interès dels municipis, institucions i agents turístics de millorar, promocionar i fomentar el turisme a la comarca, tot això sota la marca amb denominació “Costa de Barcelona - Maresme”. Més informació: costadebarcelonamaresme.cat