11.01.18 - BARCELONA • Barcelonès

Aprovació definitiva dels pressupostos 2018 de la Diputació de Barcelona

Jueves, 11 de Enero de 2018

El ple de la Diputació de Barcelona, celebrat aquest migdia, ha aprovat, de forma definitiva, els pressupostos de la corporació i dels organismes autònoms, societats mercantils i consorcis que en depenen per aquest any 2018, amb un total de 947,3 milions d'euros, un 1,12 % superior als de 2017.


El ple ha aprovat, de forma definitiva, els pressupostos del 2018. Foto: Susanna Ginesta/Diputació de Barcelona.
Durant el ple, celebrat aquest dijous al migdia, el plenari també ha desestimat (amb els vots a favor de CiU, ERC-AM i PSC-CP; l’abstenció d’Entesa, i, els vots en contra de C’s, PP i CUP-PA) les reclamacions presentades per Ramón Riera, Ramón Ruíz i José Antonio Cuenca. 
Els comptes per aquest any tenen com a principals eixos les polítiques d’atenció a les persones, el territori i l’aposta pel desenvolupament econòmic. El projecte també garanteix la prestació de serveis municipals de qualitat i dona suport a la inversió per enfortir la suficiència financera dels municipis de la demarcació de Barcelona.
Els projectes que es duran a terme al llarg de l’any tenen com a eix comú el Pla d’Actuació de Mandat 2016-2019 i impulsen la lluita contra la pobresa, el foment de la lectura pública, el Pla de modernització de polígons, la reforma i millora dels equipaments municipals i el suport directe als governs locals.