12.01.18  • Vallès Oriental

Presentació del servei d’assessorament local i comarcal al sector agroramader

Viernes, 12 de Enero de 2018

Dimarts 16 de gener a les 13 hores l’Ajuntament de Cardedeu tindrà lloc la presentació del servei d’assessorament local Agroramader, el nou programa comarcal d’assessorament públic al sector

Agrorienta’t és una idea pionera impulsada des del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu per assessorar a qualsevol empresa agroalimentària que desitgi implementar millores de viabilitat i que vulgui orientar-se en temes de producció, fiscalitat agrària, normativa alimentària i ajuts públics. Durant la prova pilot (tardor 2017) s’han realitzat 27 assessoraments a més de 20 projectes agroramaders.
 
Les empreses del sector agroalimentari de la Xarxa de Productes de la Terra podran optar directament a rebre l’assessorament i la resta d’empreses del sector hauran de ser valorades prèviament per veure si compleixen els requeriments de qualitat. Així serà el Consell Comarcal qui gestioni la relació de necessitats d’assessorament i consultors especialitzats de l’Ajuntament de Cardedeu seran qui atendran les necessitats.
 
La presentació comptarà amb la participació del conseller comarcal de Promoció Econòmica, Marc Candela, i la regidora de Desenvolupament Local de Cardedeu Núria Hernández i es farà a la Sala de Columnes de l’Ajuntament.