13.02.18 - TITULARS

Granados lliga Aguirre i Gonzàlez amb la caixa B

Martes, 13 de Febrero de 2018

Acusa els dos expresidents de Madrid de pagar campanyes amb diners de la comunitat

Assegura que Cifuentes ho sabia i l’actual presidenta replica amb l’anunci d’una querella

Varis temes a les portades d’avui. ‘LaVanguardia’ informa que “Foment anuncia una nova terminal de passatgers al Prat”, l’’ABC’ en canvi posa de relleu que “Granados consuma el seu ‘vendetta’ però sense aportar documents”, i per la mateixa línia ’elPeriodico’, que opta per advertir que “Granados lliga Aguirre i Gonzàlez amb la caixa B”.

En referència a les citacions a imputats pel procés català, ‘ElPuntAvui’ titula: “Piconadora judicial”, ‘Regio7’ assenyala que “Mossos i guàrdies civils intercanvien denúncies sobre l’1-O a Sant Joan”, i l’’Ara’ destaca que “Junqueras no veu en Puigdemont un president ‘efectiu’.
 
‘ElPais’ diu que “Sánchez anul·la el poder  local en un PSOE a la seva mida”, ’LaRazon’ fa referència a les paraules de Rajoy: “Si hi ha un pacte no es pega al soci, però si el soci et pega cal defensar-se”, ‘ElMundo’ explica que “Els barons frenen Montoro i exigeixen a Rajoy més iniciativa, i ‘el Segre’ indica que “Empresaris xinesos ja estan al capdavant d’un de cada quatre bars de Lleida”.