12.02.18 - MOLLET DEL VALLÈS • Vallès Oriental

Mollet, model i referència per les properes Ciutats Europees de l’Esport

Lunes, 12 de Febrero de 2018

L’alcalde Josep Monràs ha fet balanç de Mollet Ciutat Europea de l’Esport 2017 “agraint especialment a totes les entitats molletanes, a la ciutadania en general i al departament d’Esports"


Imatge de la presentació. Foto: Aj Mollet del Vallès.
Les Ciutats Europees de l’Esport que aquest 2018 han agafat el relleu, entre d’altres, de Mollet del Vallès, han fet arribar a l’Ajuntament la seva felicitació per l’organització d’aquesta fita i, alhora, s’han mostrat interessades per alguns aspectes d’aquesta organització per tal d’aplicar-los als seus municipis. 
Avui, l’alcalde Josep Monràs, ha fet balanç de Mollet Ciutat Europea de l’Esport 2017 “agraint especialment a totes les entitats molletanes, a la ciutadania en general i al departament d’Esports, així com a les diferents institucions, organitzacions, fundacions, col·legis professionals, sponsors i mitjans de comunicació el seu compromís i suport amb aquesta fita”. 
Per Monràs “estem molt satisfets per com hem afrontat aquest repte internacional entre tots i, sincerament i humilment, crec que el nostre model ha marcat un abans i un després com ens han fet saber les ciutats que aquest 2018 ens agafen el relleu”.
Monràs ha volgut destacar “el centenar d’activitats que hi ha hagut aquest 2017 orientades sobretot a l’educació, els valors, la formació i la salut amb l’objectiu d’incrementar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a la ciutat “.
De fet, la pràctica esportiva s’ha incrementat un 10% i en aquests moments uns 20.000 molletans i molletanes fan esport de forma regular.
D’entre les iniciatives que aquest 2017 s’han posat en marxa, l’alcalde ha volgut destacar la Recepta Esportiva “un programa conjunt entre l’Ajuntament de Mollet i el Servei Català de la Salut, pioner a tot Catalunya, i adreçat a assessorar als usuaris de totes les edats dels dos Centres d’Atenció Primària sobre les possibilitats que ofereix la ciutat per fer esport i salut”. 
Segons Monràs “aquest hauria de ser un bon exemple d’una de les moltes llavors que hem posat aquest 2017 i que haurien de perdurar en el temps en benefici de la salut i la felicitat de les persones”.
Les dades del balanç de Mollet Ciutat Europea de l’Esport 2017 es poden consultar al web municipal www.molletvalles.cat