08.03.18 - CALONGE I SANT ANTONI • Baix Empordà

Begur i Calonge i Sant Antoni porten la platja a Puicerdà

Jueves, 08 de Marzo de 2018

L'objectiu d'aquesta acció de  promoció turística és captar públic d'un mercat turístic de proximitat i també per fidelitzar els públics existents.

L'Ajuntament de Begur i el de Calonge i Sant Antoni es promocionaran conjuntament aquest cap de setmana a Puigcerdà per tal d'acostar el mar a la muntanya. Amb aquest objectiu des de divendres 9 de març i fins diumenge 11 els dos municipis organitzen un taller de cocteleria, dos concerts d'havaneres amb el grup Els Cremats i Port Bo, degustació de cremat i el sorteig d'un cap setmana a Calonge i Sant Antoni i Begur.
 
L'acció de promoció conjunta d'aquests dos municipis tindrà lloc a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà, i començarà demà divendres a la tarda i es mantindrà durant tot el dissabte i també diumenge al matí.
 
L'objectiu d'aquesta acció de  promoció turística és captar públic d'un mercat turístic de proximitat i també per fidelitzar els públics existents. La plaça de Santa Maria serà l'escenari on s'instal·laran diverses casetes de fusta, juntament amb una pantalla gegant que reproduirà imatges dels dos municipis amb l'objectiu de donar a conèixer les platges i el litoral de Begur i Calonge i Sant Antoni al Pirineu. Els passejants i vianants podran recollir la informació turística d'ambdós municipis del litoral empordanès. En aquest espai també hi haurà les dues cantades d'havaneres, tallers de cocteleria i es faran degustacions de cremat. Al mateix temps, els visitants podran participar en un sorteig de cap de setmana a les dues poblacions, només omplin una butlleta que trobaran en el mateixos estands de promoció.
 
Begur i Calonge i Sant Antoni continuen treballant en accions de promoció turística conjunta per tal d'optimitzar recursos i arribar a un públic més ampli. En aquest sentit les següents fires on participaran conjuntament aquesta primavera serà Sevatur, que és aquest mateix cap de setmana a San Sebastian, el Mercat del Ram de Vic i la Fira Multisectorial de Manresa.