14.05.18 - BARCELONA • Barcelonès

Saldoni: "El món local rep amb confiança i esperança el nomenament del nou President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra"

Lunes, 14 de Mayo de 2018

Demana la màxima celeritat i prioritat al Govern per desencallar els projectes que el 155 ha aturat

El president de l'ACM, David Saldoni, ha rebut amb satisfacció el nomenament del nou president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. El món local donarà ple suport al nou govern i es posa a la seva disposició per assolir els reptes que la ciutadania es plantegi.
 
"A partir d'avui tornarem a tenir un president pels 947 ajuntaments de Catalunya, no com amb l'aplicació de l'article 155 que només ha servit per laminar les competències i els drets dels ciutadans de Catalunya". ha dit el president Saldoni, un cop ha finalitzat el ple d'investidura. També ha demanat celeritat per desencallar tots els projectes aturats pel 155.
 
Des del món local es reivindica la necessitat que el Govern de Catalunya pugui tornar a treballar malgrat viure una situació política excepcional. En aquest sentit, Saldoni ha assegurat que el municipalisme participarà i serà còmplice per restablir totes les lleis que han estat suspeses judicialment, com la Llei de Renda Garantida o la del Canvi Climàtic. "Els ajuntaments  sempre hem estat garantia de treball per a tothom independentment del què pensi", ha destacat.
 
Finalment, Saldoni ha demanat que el nou govern treballi per recuperar totes les competències per fer país, però també per treure els polítics empresonats injustament des de fa més de 6 mesos.