14.06.18 - BARCELONA • Barcelonès

Aliança Educació 360, un repte per als ajuntaments

Jueves, 14 de Junio de 2018

Aconseguir connectar i vincular els temps, espais i agents per generar oportunitats educatives en clau d’equitat ha de convertir-se en un dels eixos estratègics per als ajuntaments en el proper mandat.


Imatge de la reunió. Foto: Dip. Barcelona.
Aquesta és la principal proposta que l’Aliança Educació 360 traslladarà al món local en els propers mesos, i que es va debatre ahir en una reunió entre les tres entitats que en formen el nucli motor: la Diputació, la Fundació Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, a la qual va assistir el diputat d'Educació, Rafael Homet.
A banda de la proposta estratègica pel proper mandat, l’objecte de la reunió va tenir tres elements claus:  la presentació del document de propostes de  política local, amb el calendari previst ; el pla d’Impuls Educació 360 als Ajuntaments i  la planificació de relacions institucionals.
També es va revisar la incidència política i educativa del projecte i es van fer propostes de presentacions a partits i societat, amb una previsió de calendari. I es van fer les propostes de relacions institucionals referents a una compareixença al Parlament i la presentació del projecte al nou Govern.
La propera trobada del nucli motor està prevista pel 19 de setembre de 2018.