2.8.18 - BARCELONA • Barcelonès

Oberta la convocatòria de subvencions per al transport d'escolars a espais de la Xarxa de Parcs Naturals

Jueves, 02 de Agosto de 2018

La Diputació de Barcelona ha obert el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per als ajuntaments de la demarcació per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs 2019 per a visites a espais de la Xarxa de Parcs Naturals.


Visita d'escolars al Parc Natural del Montseny. Foto: XPN/Diputació de Barcelona.
La Diputació de Barcelona ha obert el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per als ajuntaments de la demarcació per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs 2019 per a visites a espais de la Xarxa de Parcs Naturals. D’acord amb les bases de la convocatòria publicades al BOPB, el termini de presentació de sol·licituds acaba el 28 de setembre.
La convocatòria està destinada a sufragar les despeses de transports dels escolars de sisè curs dels centres d’ensenyament primari que realitzin visites als parcs naturals que gestiona la Diputació de Barcelona dins el programa Coneguem els nostres parcs. L'objectiu d’aquest programa és que els xiquets identifiquin els elements que integren el medi natural, els ecosistemes i les espècies que hi habiten, reconeguin la seva funció com a espai de lleure i aprenguin a fer un bon ús dels espais naturals públics, a més de valorar la seva conservació i aprendre a respectar-los.
El programa està estructurat en dues fases, una primera a l'aula del l'escola, i una segona a través d’una sortida a un dels set parcs que participen en el programa i que gestiona la Diputació de Barcelona. Aquests són el Parc Natural del Montseny - Reserva de la Biosfera, l’Espai Natural de Guilleries-Savassona, el Parc del Castell de Montesquiu, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc del Garraf, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Les sol·licituds a aquesta convocatòria s’han de presenta mitjançant el model normalitzat al registre electrònic de la Diputació de Barcelona. Trobareu tota la informació així com els documents necessaris per a sol·licitar la subvenció en aquest enllaç.