8.8.18 - TITULARS

Puigdemont i ERC xoquen pels seus plans electorals

Miércoles, 08 de Agosto de 2018

Els republicans deixen clar que no s’afegiran a la Crida de l’expresident

Els partis i entitats independentistes treballen en un full de ruta

Varietat a les portades d’avui. ‘ElPuntAvui’ titula “ERC: estratègia unitària, però llistes separades”, com també ho fa ‘LaVanguardia’ en informar que “Puigdemont i ERC xoquen pels seus plans electorals”. D’altra banda, l’’Ara’ apunta que “L’imam de Ripoll cridava a ‘matar infidels’ a la mesquita”, i per la mateixa línia ‘ElPais’, que afirma que “La Guàrdia Civil també va visitar a la presó l’imam de Ripoll”.

Per altre costat, ‘LaRazon’ diu que “Torra va buidar de presos conflictius els mòduls dels  líders del procés”, en canvi ’ElMundo’ assenyala que “El Govern apropa dos etarres que van tractar de matar Atutxa”, i l’’ABC’ manifesta que “Les empreses segueixen fugint de l’espiral del ‘procés’”. 
 
Finalment, ‘ElPeriodico’ destaca “La llum, disparada cap al seu màxim preu històric”, el ‘Segre’ opta per explicar que “Mor a l’Arnau un dels cinc ingressats per l’onada de calor, que va acabar ahir”, i ‘Regio7’ indica que “Els partits detecten més interès ciutadà per ser candidat a les municipals”.