14.8.18 - BARCELONA • Barcelonès

L'ACM proposa als ajuntaments 5 minuts de silenci i la lectura d'un manifest per recordar els atemptats de Barcelona i Cambrils

Martes, 14 de Agosto de 2018

Se'ls proposa fer cinc minuts de silenci aquest proper divendres, 17 d'agost, a les 12 del migdia (o a l'hora concretada pels propis ens locals) per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau i la llibertat dels municipis catalans.

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) ha convocat els ajuntaments i consells comarcals catalans a afegir-se als actes en memòria de les víctimes i ferits pel primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'agost de 2017. En aquest sentit, se'ls proposa fer cinc minuts de silenci aquest proper divendres, 17 d'agost, a les 12 del migdia (o a l'hora concretada pels propis ens locals) per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau i la llibertat dels municipis catalans.
 
Durant la concentració també es llegirà un MANIFEST, elaborat per l'ACM, on es posa de manifest la tasca que van realitzar els serveis d'emergències, mèdics i de seguretat durant aquells dies, i la gran resposta pacífica i cívica de la societat catalana.
 
A continuació, us adjuntem el manifest que s'ha enviat a tots els ens locals catalans.