31.8.18 - VILAFRANCA DEL PENEDÈS • Alt Penedès

Marc Castells: «El nostre país és un país d'entitats, de gent, que treballa durant tot l'any per expressar-se cívicament i festivament en diades com la de Sant Fèlix»

Viernes, 31 de Agosto de 2018

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, assisteix aquest dijous, 30 d’agost, a la diada castellera de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès. Abans de la diada, Castells ha visitat el desplegament que La Xarxa de Televisions Locals ha dut a terme per poder retransmetre la jornada castellera.


El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, al balcó de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès durant la diada castellera de Sant Fèlix. Foto: Òscar Ferrer / Diputació de Barcelona.
En declaracions als mitjans de comunicació, el president de la Diputació ha assegurat que «el nostre país és un país d’entitats, de gent, que treballa durant tot l’any per expressar-se cívicament i festivament en diades com la de Sant Fèlix».
En aquest sentit, Castells ha afegit que durant la diada castellera d’aquest dijous es veu «com la cultura popular i tradicional, en forma de castells, agafa la seva màxima expressió», provocant un ambient que ha qualificat com a excel·lent. Marc Castells també ha destacat la importància de la diada de Sant Fèlix ja que Vilafranca del Penedès és «el cor del món casteller».
L'actuació castellera compta amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca.