29.11.11 - TITULARS

La premsa es fa ressò de la possible consulta sobre el pacte fiscal

Martes, 29 de Noviembre de 2011

"Pacte fiscal o consulta" és la portada de l''Ara' i "Amenaça de consulta" la d''El Punt Avui'

Barcelona (ACN).- Les portades dels diaris d'aquest dimarts es fan ressò de la possible consulta sobre el pacte fiscal. El diari 'Ara' obre amb "Pacte fiscal o consulta" mentre que 'El Punt Avui' posa en portada "Amenaça de consulta". Per la seva banda, 'El Periódico de Catalunya' aposta per obrir amb "Per què no pot?" en referència a Carme Chacón com a possible candidata per liderar el PSOE. 'La Vanguardia', en canvi, posa en portada "Els EUA apressen Europa a aturar la crisi del deute" i 'Público' titula "Urdangarín también cobró por asesorar sobre proyectos inmobiliarios en África". 'El País' obre amb "Rajoy promete a los socios de la UE que cumplirá el déficit "por encima de todo"".

D'altra banda, 'El Mundo' titula "Los fiscales del TS solicitan por unanimidad investigar a Blanco"i 'La Razón' posa en portada "Plan anticrisis de urgencia".

El gratuït '20 minutos' obre amb una cita d'una entrevista a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en què afirma que "Emitir bonos para hacer pisos sociales es un buen sistema".