10.9.18 - BARCELONA • Barcelonès

La Diputació de Barcelona reparteix 82.000 Agendes Escolars de Medi Ambient a alumnes de 112 municipis

Miércoles, 12 de Septiembre de 2018
Més de 82.000 agendes escolars i 6.500 calendaris del Medi Ambient ja estan a les aules de centres escolars de 112 municipis de Catalunya per al curs 2018-2019. 

 

L'agenda i el calendari són recursos d'educació ambiental adreçats respectivament a l'alumnat de secundària i primària, que la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat elaboren des de ja fa disset anys.
 
Les agendes i els calendaris d’aquest nou curs escolar conviden els alumnes a connectar-se al món i recorden que les nostres accions, per petites i insignificants que puguin semblar, poden tenir efectes a curt, mitjà o llarg termini.
 
Les agendes contenen els apartats característics d'una agenda escolar amb la particularitat que al llarg del curs s'inclouen continguts relacionats amb la sostenibilitat, en forma d'activitats o informacions setmanals diverses.
 
Com a novetat d’aquest curs i amb la voluntat de fer més visible el missatge ambiental, l’Agenda Escola s’estrena a Instagram amb l’usuari @agendaescolardiba. També es pot consultar al facebook (http://www.facebook.com/agendaescolar), i a l’adreça web http://agendaescolar.diba.cat
 
Aquests materials són, alhora, una contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, als quals la Diputació de Barcelona també hi està compromesa com a administració.
 
En aquests projectes hi ha participat també la Diputació d’Osca, de manera que, com ja és habitual, les agendes i els calendaris es tradueixen al castellà i s’adapten a les particularitats del seu territori.