10.9.18 - HOSPITALET DE LLOBREGAT • Barcelonès

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i la Generalitat certifiquen la posada en marxa de les estacions de Provençana i Ildefons Cerdà de l’L10 al 2019

Lunes, 10 de Septiembre de 2018

En el marc de la visita institucional que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha fet avui a L’H


Imatge de la visita. Foto: Aj. Hospitalet Ll.
L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han certificat avui la posada en marxa de estacions Provençana i Ildefons Cerdà-Ciutat de la Justícia de l’L10 del Metro al febrer i a l’octubre de 2019, respectivament. Així ho han confirmat avui en el decurs de la visita d’obres que el conseller i l’alcaldessa han fet a l’estació de Provençana. Prèviament, Calvet i Marín han mantingut una reunió a l’Ajuntament per tractar diferents temes pendents a L’Hospitalet. 
Les dues estacions de la L10 a L’Hospitalet, Provençana i Ildefons Cerdà, donaran servei als ciutadans que s’apropen diàriament a la Ciutat de la Justícia i tindrà, per tant, caràcter metropolità. Amb la posada en marxa d’aquestes estacions, L’Hospitalet passarà a ser una de les ciutats millors comunicades, amb 4 línies de metro i 20 estacions de metro i de FGC en el seu terme municipal.
L’alcaldessa Núria Marín ha mostrat “satisfacció pel to i la bona predisposició que he vist en tot moment en el conseller i en els seus col·laboradors. Com sempre, cal que sumem forces i prioritzem les infraestructures que cal desenvolupar”.