13.9.18 - BIGUES I RIELLS • Vallès Oriental

Ajut per a joves emprenedors a Bigues i Riells

Jueves, 13 de Septiembre de 2018

El 20 de setembre el Centre Cívic i Cultural El Rieral acollirà una sessió informativa pels menors de 30 anys amb empenta empresarial

Una subvenció de fins a 9.100 euros per a joves menors de 30 anys inscrits a Garantia Juvenil que hagin creat una empresa recentment o que tinguin previst crear-la abans del 15 d'octubre del 2018: aquests són els destinataris de l'ajut per a joves emprenedors que ofereix la Generalitat de Catalunya. Dijous 20 de setembre a les 16.30 hores professionals dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya seran al Centre Cívic i Cultural El Rieral per explicar els requisits i condicions per accedir a la subvenció. 
 
Aquest ajut econòmic, que està destinat a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil, té per objectiu facilitar l’accés a l’autoocupació de les persones joves menors de 30 anys. La finalitat és donar/oferir una oportunitat per iniciar projectes professionals que els permetin desenvolupar les seves capacitats i iniciar-se en la vida laboral. Per aquest motiu, la subvenció ofereix una experiència d'emprenedoria per facilitar la seva ocupació com a treballadors autònoms i en garanteix els ingressos mínims a l'inici de l'activitat.
 
Per a més informació o bé per dur a terme la inscripció cal adreçar-se a l'Espai Jove L@ Cova ja sigui per telèfon (938656445) o bé a través del correu electrònic (elpunt@biguesiriells.cat). També es pot accedir a la sol·licitud de l'ajut mitjançant aquest enllaç del Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL_av5SvxZe1sVB0MLUSd9OSja5YGgsOldEkvpb0Y7nOM5OA/viewform).